Les plantilles

L’eina per tractar les diferents patologies biomecàniques del peu.

Què són les plantilles?

Coneix la seva aplicació

Les plantilles són un element ortopèdic que es col·loca a l’interior del calçat per compensar les forces reactives del sòl i buscar l’estabilitat del peu. A la nostra clínica, estem especialitzats en la confecció de plantilles artesanals per tractar les patologies biomecàniques del peu. En aquest article, parlem sobre qui utilitza les plantilles i les diferents fases del tractament.

Les plantilles ortopèdiques són una solució efectiva per a les patologies del peu i estan indicades per a un ampli ventall de pacients. En la nostra clínica, garantim un tractament personalitzat i de qualitat per ajudar-te a solucionar els teus problemes amb la salut del peu.

Quí utiliza les plantilles?

Les plantilles són utilitzades per aquelles persones que pateixen problemes estructurals o biomecànics i això els comporta algun tipus de molèstia o patologia. Els pacients amb dismetries, problemes musculars, neurològics o congènits poden ser tractats amb aquest tipus d’ortesis.

També són recomanades per a aquelles persones que necessiten una millor distribució del pes o una millora en la postura i estabilitat del peu.

Fases del tractament

El tractament de les plantilles ortopèdiques contempla diverses fases. La primera és una visita d’exploració, on es valora la necessitat de confeccionar aquests suports plantars i es realitzen els motlles dels peus del pacient. Amb aquests motlles, es fan a la mida del peu del pacient.

El següent control  serveix per valorar la funcionalitat de la plantilla i fer un seguiment del pacient i la seva patologia.